Інгредієнти

Авокадо

blank

Авокадо є вихідцем з Латинської Америки, де прикрашав мексиканські тропічні ліси.

Лише після 17 століття він з’явився в Європі.

Використання авокадо

Авокадо, який спочатку вважався ацтеківським “маслом бідного чоловіка”, швидко поширився за його вершковий смак, і сьогодні є провідним продуктом багатьох рецептів у всьому світі. Незалежно від того, подається в якості закуски, основної страви або десерту (наприклад, у Бразилії його часто їдять із цукром), цей фрукт знайшов своє місце на наших тарілках.

Але крім того, що радує наші смакові рецептори, авокадо має багато переваг у харчуванні. Хоча це ситна їжа, вона містить в основному “хороші” жири. Наприклад, сприяє зниженню холестерину, і, будучи справжнім джерелом клітковини, повільніше перетравлюється, а отже, і почуття ситості, триває довше. Крім того, його високий вміст вітамінів Е і С роблять його дуже хорошим антиоксидантом.

Зауважте, що вагітним і дітям рекомендується їсти авокадо, оскільки він бере участь у відновленні клітин.

Які його переваги для шкіри та шерсті?

– Зволоження;

– Живлення;

– Тонізація;

– Сприяє регенерації колагену та еластину, гарантуючи таким чином пружність та еластичність шкіри;

– Відновлення: покращує стан шкіри, а також сухого, тьмяного та / або пошкодженого волосся;

Антиоксидант: захищає від зовнішніх несприятливих факторів і запобігає старінню шкіри;

– Загоєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *