Інгредієнти

Мигдаль солодкий

blank

Хоча мигдаль був важливою частиною раціону в середні віки, лише у 16 ??столітті Франція почала вирощувати цей горіх.

Мигдалеве дерево росте лише в жаркому кліматі, саме тому вирощування мигдалю розвивалося в основному на південному сході Франції. Сьогодні саме Каліфорнія є найбільшим виробником мигдалю в світі.

Використання солодкого мигдалю

Мигдаль є джерелом корисних речовин. Дійсно, він багатий рослинними жирами, містить омега 6 і 9, вітаміни А, В, D і Е, а також мінеральні солі та мікроелементи (залізо, цинк, мідь).

Тому мигдаль відповідає багатьом потребам організму.

Крім того, цей горіх має високий вміст клітковини, що робить його ворогом діабету та холестерину.

Які його переваги для шкіри та волосся?

Солодкий мигдаль має багато властивостей:

– Допомагає відновити гідроліпідну плівку, що захищає шкіру;

– Зволожуюча;

– Відновлююча;

– Живлення: надає сили і блиску сухій або пошкодженій шерсті;

– Допомагає регулювати вироблення шкірного сала, усуває омертвілу шкіру і допомагає зняти шкірні проблеми, такі як екзема, свербіж, сонячні опіки або легкі опіки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *